Entrega de premis del 28è Concurs de vins i caves DO Conca de Barberà

L'Espluga de Francolí

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà celebra l’acte de germanor on es donen a conèixer els guanyadors del 28è Concurs de Vins i Caves, avui divendres dia 29 de juny, a partir de les 7 de la tarda, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.

Amb la presència de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, l’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira, el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet, el president de l’INCAVI, Salvador Puig, el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Camp de Tarragona, Àngel Xifré i la presidenta del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, els membres de la junta del Consell Regulador, entre altres personalitats del sector del vi.

A l’acte se servirà un petit piscolabis i es podran tastar els vins i caves presentats al Concurs.

El tast aper al 28è Concurs de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà es va realitzar el passat dijous, dia 12 d’abril, al Restaurant El Celler de l’Espluga de Francolí.

Enguany hi participen fins a 11 categories de vins, amb un total de  fins a 68 vins de la comarca que s’han presentat en aquesta edició 2018.

Des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia es realitzava aquest tast amb la presència de 18 tastadors que van tastar a cegues les referències de les 11 categories.

Les 11 categories estan formades per: 11 blancs joves, 5 rosats, 7 negres joves, 5 negres passats per bota, 12 trepats, 5 blancs passats per bota, 6 negres criança, 5 negres reserva, 4 caves brut, 5 caves brut nature i 3 caves rosats.