La consellera Artadi ha visitat l'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha estat avui, a l’Espluga de Francolí, en el marc d’una visita territorial al Camp de Tarragona, acompanyada del secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar.

Així, Artadi arribava a quarts de cinc de la tarda a l’Espluga de Francolí, on ha estat rebuda per l’alcalde de la població, David Rovira, i la resta d’autoritats municipals a les dependències de l’antic hospital. Allí, no ha faltat la signatura en el llibre d’honor del consitori, sota l’atenta mirada de tots els allí presents. Posteriorment, la consellera i resta d’autoritats locals s'han dirigit cap a l’espai interpretatiu del neolític a l’entorn de la Cova de la Font Major, donant, amb aquesta visita, per finalitzada la seva estada a la Conca de Barberà.

Abans de la seva visita a la Conca, Artadi, cap a les 10 del matí, ha estat als Serveis Territorials del Departament de Presidència, on ha presentat la propera convocatòria del FEDER a representants municipals i de la Diputació. 

A banda de l’Espluga, la consellera també ha visitat Riudoms i Vila-rodona.