9a edició del Androminíac, el 28 de juliol

Santa Coloma de Queralt

Dues rutes, onze premis i un quilòmetre de recorregut cronometrat. Aquestes són les xifres de l‘Androminíac 2018, la cursa d’andròmines de Santa Coloma de Queralt que aquest dissabte 28 de juliol arribarà a la novena edició consolidant-se com a activitat d’estiu al municipi.
L’organització repartirà un total d’onze premis entre tots els participants, vuit dels quals estan destinats a les millors andròmines. La categoria ‘FAST’ premiarà a les tres andròmines més ràpides, mentre que la categoria ‘FUN’ guardonarà les més ben decorades i/o divertides. Un premi especial Androminíac sera otorgat per la organització a l’equip mes excepcional, també s’entregara un premi especial per al millor equip constructor i els tres últims premis seràn per a les tres millors fotografies penjades a Instagram amb el hastag #instandrominiac2018.

L’organització esta dedicant molts esforços en incrementar la seguretat dels dos traçats i en incorporar nous elements de diversió per al públic i els participants. La direcció de cursa invita als futurs participants a començar a posar apunt les andròmines per el dia de la cursa i també invita a tothom a veure la cursa.