L'Espluga de Francolí enmig d'una gran Festa Major 2018

L'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí es troba plenament immersa en la seva Festa Major, amb una gran participació i molt d'ambient en els diferents actes que s'han anat programant fins el moment.

Ara, els actes continuaran demà diumenge i dilluns amb atractives propostes més, de cara a continuar satisfent els veïns, veïnes i persones que van passant per la localitat.

Diumenge , 29 de juliol
A 2/4 de 10 del matí al Camp de tir del Riu Sec. Tirada social al plat. 
Organitza: Societat de  Caçadors Francolí.

- A les 12 del migdia, a l’Església Vella. Eucaristia solemne en honor als patrons de la vila, Sant Abdó i Sant Senén.

- A l’1 del migdia des de la  Plaça de l’Església. Cercavila fi ns a la plaça de la Vila amb tots els grups espluguins de cultura popular.

- A 2/4 de 2 del migdia a la . Plaça de la Vila. Gran ballada de Festa Major amb tots els grups de cultura popular de la vila.

- A 2/4 de 7 de la tarda a la . Plaça Montserrat Canals. Taller de circ amb ‘La Berta’, una autèntica fàbrica circense! A diferència d’altres circs, aquest no porta els artistes incorporats, sinó que busca per allà on passa a tots aquells que vulguin convertir-se per un dia en els protagonistes d’aquest circ.

- A 2/4 de 7 de la tarda a la . Plaça Montserrat Canals. La Pastisseria Farré Gamell celebra 130 anys (1888 - 2018). Per compartir-ho amb tots els espluguins col. labora amb la Festa Major i oferirà berenar a tots els nens assistents.

- A 2/4 de 8 de la tarda als Jardins dels Francolins. Espectacle de màgia amb Magic Sergio, un mag professional que disposa d’un espectacle de màgia participatiu, molt visual i sorprenent. Espectacle únicament per adults, amb un to d’humor i molt més picant!

- A les 8 del vespre a la Plaça de l’Església. Concert a càrrec de l’orquestra Nova Saturno.

- A les 11 de la nit a la Plaça Montserrat Canals. Correfoc a càrrec de la colla infantil i la colla adulta del Grup de Diables de l’Espluga de Francolí i la Colla de diables de Vandellós. 

El recorregut és: Passeig Canyellas, Carrer Mossèn Ramon Muntanyola, Carrer Abadia, Carrer de la Santíssima Trinitat, Carrer dels Ametllers, Carrer del Castell, Carrer de les Parres, Carrer Sant Miquel, Carrer de les Sortetes, Carrer Lluís Carulla, Plaça Montserrat Canals. 

- A continuació,  espectacle pirotècnic  a càrrec dels Diables  de l’Espluga.

- A les 12 de la nit a la Plaça de l’Església, Ball amb l’orquestra Nova Saturno.

- A partir de 3/4 de 2 de la nit a la Plaça de l’Església. Festa jove amb l’orquestra Nova Saturno.

Dilluns , 30 de juliol
A les 12 del migdia a la Plaça d’en Canós. Espectacle infantil Danses esbojarrades i festa de l’escuma de colors.

A 2/4 de 7 de la tarda al Jardí dels Francolins. Acte ofi cial de canvi de nom d’alguns dels carrers de l’Espluga pels dels presos i exiliats polítics catalans, de manera temporal i fi ns que no estiguin en llibertat. 

L’acte comptarà amb la participació de l’Associació Catalana pels Drets Civils, formada per familiars del presos i exiliats.

-A 2/4 de 8 de la tarda al Jardí dels Francolins
Concert a càrrec de la cantautora catalana Gemma Humet, presentant el seu darrer treball Encara, acompanyada d’Adri González al teclat.