La Pegatina a la Festa Major de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

El grup català més internacional del moment, La Pegatina, serà el cap de cartell de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt en el marc la gira 2018 titulada Ahora o Nunca. L’actuació tindrà lloc el dissabte 18 d’agost al Pati del Castell dels Comtes de Santa Coloma i que comptarà també amb el grup de versions All Covers i DJ Moncho.

Enèrgic, divertit i festiu són els adjectius que defineixen els concerts de La Pegatina, una formació de rumba catalana amb més de 15 anys d’experiència, que ha recorregut més de 30 països i supera els 1.000 concerts. La fusió de diferents estils, com la rumba, l’ska, el merengue o el punk gitano els converteixen en un revulsiu damunt l’escenari.  Són 13 els àlbums publicats, l’últim titulat Ahora o Nunca és d’aquesta primavera passada i compta amb les col·laboracions d’Eva Amaral, Rozalén, Macaco, Los Caligaris i Will and the People. En aquesta nova gira, que pararà a Santa Coloma de Queralt en el marc de la festa major, veurem aquest nou treball i també les cançons que ja s’han convertit en clàssics de la rumba a casa nostra com El Penjat, Petrolero, Alosque o les conegudíssimes Mari Carmen, Sueños de sirena o Lloverá y Yo Veré.

Les entrades ja són a la venda, al preu de 12€ anticipada i 15€ a taquilla. Es poden adquirir de forma física a l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i a l'Oficina Jove del Consell Comarcal de Montblanc, o bé per Internet a la pàgina web www.subiros.net. 

Trobareu tota la informació del concert a www.stacqueralt.altanet.org i a les xarxes socials.