Dissabte el Transport Nocturn viatja a Santa Coloma de Queralt en motiu del Concert de La Pegatina

Santa Coloma de Queralt

El dissabte 18 d'agost i en motiu de la Festa Major, Santa Coloma de Queralt acollirà el concert del grup La Pegatina que actuarà al Pati del Castell dels Comptes.

El Transport Nocturn s'ha organitzat especialment per portar a les persones interessades a assistir al concert del grup La Pegatina.

Per consultar els horaris de sortida dels municipis cal entrar a la web www.concajove.cat

El Transport Nocturn amb més de 10 anys de servei es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca.

Com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte  els menors de 16 anys (nascuts a partir de l'any  2003 en endavant) que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts  els anys 2001 i 2002) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei.

El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada.

Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

L'organització manifesta que cal ser respectuós amb el poble que acull la festa i el seu veïnatge. Al mateix temps cal respectar el reglament d’ús del Transport Nocturn.