El DUO DeLIS clourà el 8 de setembre, les Nits Musicals 2018

Comarques

El dissabte 8 de setembre, el DUO DeLIS tancarà les Nits Musicals de la Brufaganya d'aquest any 2018 interpretant obres d’Edvard Grieg, Ernest Bloch i Astor Piazzola

Aquesta formació de cambra formada per Irma Bau al violoncel i Irina Veselova al piano va néixer, gairebé casualment, a Barcelona el mes de febrer de 2017. Immediatament després de la seva formació es va presentar a tres concursos de música de cambra: el 28 concurs del Paper de Música de Capellades,  el Concurs Internacional de Música de les Corts a Barcelona i el Concurs Internacional Josep Mirabent i Magrans de Sitges, on van obtenir respectivament els primer, el segon i el primer premi. 

Posteriorment han actuar en diferents festivals i localitats: Sitges, Lloret de Mar, Cambados (Galícia), Lleida, Tàrrega, Valls, etc... També han gravat el seu primer CD amb Solfa Recordings  amb sonates de Cesar Frank i Serguei Rackmàninov.

Irina Bau, nascuda a Manlleu, fa estudis superiors de violoncel a l’ESMuC a Barcelona  amb el professor Damián Martínez i els finalitza el 2012 amb les màximes qualificacions. Aquest mateix any accedeix a la Musikhochschule Lübeck, Alemanya, a estudiar un màster d'interpretació amb el professor Troels Svane. Ha assistit a nombrosos cursos de formació tant a Espanya com a l'estranger i ha col·laborat amb orquestres professionals com la Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de cambra del Pènedès, OBC, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Camara Musicae i la Philharmonisches orchester der Hansestadt Lübeck.

Irina Vaselova, va néixer a Barnaul (Rússia). A l'edat de 18 anys es trasllada a Moscou per a continuar la seva formació musical de piano amb la professora Ksenia Knorre al Conservatori Estatal de Piotr Tchaikovsky. El 2010 obté la Llicenciatura de Música de grau Superior Universitari. Des del 2011 fins al 2014 fa un curs de perfeccionament al Conservatori Superior de Liceu amb el professor Stanislav Pochekin. Professionalment actua amb el també pianista i marit Fedor Veselov i amb Irma Bau Rubinat  (DUO DELIS)

Podeu reservar entrades pel concert a través de www.brufaganya.cat. Fent la reserva anticipada tindreu un millor lloc que no pas comprant-la el dia del concert.

Com sempre hi haurà servei de bar a partir de mitja tarda i, en acabar el concert, xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom.