El projecte TransEinesCat que travessa Catalunya per la lluita contra el consum de drogues farà parada a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt

El dimecres 5 de setembre Santa Coloma de Queralt rebrà els participants del projecte TransEinesCat, una iniciativa que neix en el si de l’Associació Eines, un centre de tractament d’addiccions.

Aquest nou projecte, encapçalat per Àlex Florensa, director del centre, pretén creuar Catalunya amb l’objectiu de canalitzar cap a l’esport part de l’activitat pròpia d’un tractament per addiccions. La ruta, 800km en 30 dies, posarà als participants en diferents situacions que hauran de superar assolint d’aquesta manera diferents reptes personals però també els posarà a prova la capacitat de treballar conjuntament, en equip.

El recorregut que ja va començar el passat 21 d’agost a La Seu d’Urgell, acabarà a Ulldecona el 21 de setembre i passarà per Santa Coloma de Queralt el dimecres 5 de setembre. Aquest mateix dia, a 2/4 de 8 de la tarda a la Sala Merlets del Castell dels Comtes, es realitzarà una xerrada sobre els objectius d’aquest nou projecte i com l’esport és un dels eixos principals per al tractament d’addiccions.