Tot a punt per a la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí

En aquesta segona edició, la Fira comptarà amb la presència de cervesers artesans de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals que oferiran elements gastronòmics al públic assistent. El maridatge de les cerveses artesanes amb la qualitat i varietat de les coques salades i d’altres especialitats locals seràn el principal element de la Fira. 

Durant l’horari d’obertura, que s’estendrà de les 12h a les 15h i de les 17h a les 00h, El públic assistent a la Fira podrà adquirir un got de vidre dissenyat per l’ocasió, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al productor.

La jornada comptarà també amb diferents actuacions al llarg de tot dia i per a tots els públics. Al migdia, el grup de música tradicional Julivert, interpretarà música folk i cançó de taverna, tot amenitzant l’hora de l’aperitiu. Al vespre, arribarà l’actuació musical del duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, amb cançons pròpies i diferents versions i a ja a la nit el grup espluguí Tìloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball “Un cabàs de cançons”.

L’objectiu principal d’aquesta Fira, impulsada per la regidoria de turisme, és donar un valor afegit al nucli antic, així com potenciar turísticament el municipi i impulsar el comerç local oferint la possibilitat als productors espluguins de ser presents a la mostra promocionant els seus productes.