El Duo DeLIS tanca la temporada a la Brufaganya

Comarques

Demà dissabte dia 8, a dos quarts de deu de la nit, hi ha programat  l’últim concert de les Nits Musicals de la Brufaganya d’aquest any. En serà protagonista la música del noruec Edward Grieg, del jueu Ernest Bloch i de l’argentí Astor Piazzolla interpretada pel DUO DeLIS, amb Irina Veselova al piano i Irma Bau al violoncel.

L’indubtable talent musical d’aquest duet, sobradament demostrat en els nombrosos premis que ha obtingut aquest últim any i en el currículum particular de les seves dues components, serà un bon complement a una temporada que ha comptat amb reconeguts grups musicals com l’Orquestra de Cambra Vespres d’Arnadí, el Cor de Cambra Lieder Càmera i The Gospel Viu Choir, un dels grups de gòspel punters dels nostre país.

En el concert de dissabte tindrem ocasió d’escoltar la sonata op. 36 de Grieg, tres petites obres d’Ernest Blosch amb delicades melodies tretes de la tradició jueva i Le Grand Tango d’Astor Piazzolla on s’hi troben elements culturals i estètics de rel africana, americana i europea. La música de Piazzolla combina el jazz, el tango i la música clàssica amb influències sobretot de Bartok i Stravinsk.

Podeu reservar entrades pel concert a través de www.brufaganya.cat. Fent la reserva anticipada tindreu un millor lloc que no pas comprant-la el dia del concert.

Com sempre hi haurà servei de bar a partir de mitja tarda i, en acabar el concert, xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom.