Solivella commemora els 275 anys de la Festa del Sagrat Cor

El president de la Diputació al solemne ofici del Sagrat Cor de Solivella

Comarques

Un moment del solemne ofici del migdia
Un moment del solemne ofici del migdia

Solivella viu, aquest dilluns, un esclat de color amb motiu de les festes del Sagrat Cor, que enguany celebren el 275è aniversari. El president de la Diputació, Josep Poblet, assistit a la solemne missa concelebrada presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, un acte que ha aplegat nombroses persones a l'església parroquial. Abans, Poblet ha visitat alguns dels carrers que s'engalanen amb catifes i altres ornaments en honor del Sagrat Cor. Ho ha fet acompanyat de l'alcalde, Enric Capdevila, i la resta de la Corporació municipal; el diputat de la Diputació Mateu Montserrat, i del director tècnic de la Comissió de la festa, Josep M. Sans i Travé.

 

Durant els parlaments posteriors a la celebració, el president de la Diputació ha ressaltat la importància d'aquesta commemoració extraordinària i d'una festivitat anual que, segons ha indicat, aplega tot el municipi a l'entorn d'un símbol patrimonial i identitari. L'acte, amb la participació del cor parroquial, ha anat seguit d'una ofrena floral a la Mare de Déu de la façana de l'església.


Com cada any, la festa es clou amb la processó del vespre, presidida també per l'arquebisbe, amb la participació de la Banda Unió Musical de Tarragona, els gralles Lus Xipellis, el Cor Parroquial i l'Associació de l'Apostolat de l'Oració.