Els Concerts de Tardor ompliran de música el Castell de Santa Coloma

El cicle està format per tres concerts, que es realitzaran a les 8 del vespre a la Sala Gran del Castell els dissabtes 20 d’octubre, 10 i 17 de novembre

Santa Coloma de Queralt

Amb la tardor i els primers freds també arriben els Concerts de Tardor a Santa Coloma, tres jornades per viure la música en un espai especial, el Castell dels Comtes. Aquest any, el cicle està format per tres concerts, que es realitzaran a les 8 del vespre a la Sala Gran del Castell els dissabtes 20 d’octubre, 10 i 17 de novembre. Dues formacions femenines donaran el tret de sortida als concerts, el Cor Exaudio d’Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca, dos dels cors femenins més destacats del panorama coral català, que ens oferiran un programa conjunt dirigit pel mestre Esteve Costa.

 

Al novembre comptarem amb l’ Orquestra Camerata XXI, el Quartet de Schubert amb folre i manilles, una formació que neix l’any 2003, i que en aquesta ocasió ens oferiran un concert familiar, presentat per David Puertas, amb la música de Shubert per a instruments de corda.

 

Al tercer i últim concert, rebrem al jove intèrpret montblanquí Alexandre Amorós Korotkof, conegut per Sasha, de només 10 anys i que l’any 2016 ja destacà com a guanyador del 1r Concurs de Violí de Barcelona de menors de 8 anys i que aquest 2018 ha tornat a guanyar en la categoria de 10 a 12 anys. El jove violinista serà acompanyat pel pianista, Marc Torres, del Conservatori de Vila-seca.

 

Així doncs, el primer concert d’aquest cicle serà aquest proper dissabte amb l'obra Paisatges divins en què el Cor Exaudio d'Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca han decidit sumar esforços per afrontar un repertori del segle XX-XXI per a veus femenines íntegrament a cappella, amb peces a doble cor o a 8 veus.