El principal sindicat de Mossos d'Esquadra denuncia la manca d'efectius de trànsit a la Conca i l'Alt Camp

Per aquest sindicat no es acceptable que les dues patrulles de trànsit que hi ha a Montblanc hagin d'anar al Vendrell i a Tarragona deixant sense efectius aquestes dues comarques

Montblanc

Es demanen mes efectius de mossos
Es demanen mes efectius de mossos

El sindicat SAP-FEPOL, majoritari al cos de mossos dí esquadra, vol denunciar novament, en el marc de la seva campanya #sotamínims, les conseqüències que la greu manca d´efectius policials està provocant en la seguretat pública a Catalunya.

El darrer episodi el trobem al sector de trànsit de Montblanc. Els mossos de trànsit destinats a aquesta zona, que engloba les comarques de Conca de Barberà i Alt Camp,  han de deixar sistemàticament abandonat aquest sector territorial perquè són derivats per realitzar controls o dispositius a àrees com Tarragona o el Vendrell, deixant així descoberta la vigilància i prevenció d'aquestes dues comarques afectades per la mesura.

Per aquest sindicat policial, és un fet habitual i així ho h'an denunciat a la Subdirecció General de Recursos Humans del Departament d'Interior  que entrin a treballar dues patrulles al sector de Montblanc i una d'elles sigui derivada al sector del Vendrell i l'altre a Tarragona, deixant buida i desprotegida la seva demarcació.

Per aquest motiu, aquest sindicat defensa que els mossos de trànsit de Montblanc continuïn fent les tasques pròpies al seu sector, com vigilància preventiva , sense haver de suplir les mancances existents a Tarragona o El Vendrell, per tal d'evitar accidents o delictes a les carreteres de les comarques afectades.