El tast de vins "Beure i veure" omple les Corts Catalanes

Aquest tast de vins es el primer que s fa dins de #Safrània 365 on cara a la propera edició reforçarà les activitats agroalimentàries de la comarca

Montblanc

Vins ue es van degustar en aquest tast
Vins ue es van degustar en aquest tast

Una setantena de participants van omplir la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc en ocasió del  tast de vins «Beure i Viure» que es va fer el 8 de desembre. L'activitat formava part de la programació de #Safrània365 i estava organitzat per l’Ajuntament de Montblanc i l'associació La Conca 5.1.
El tast va ser coordinat per l’il·lustrador Oriol Malet que va presentar vuit vins de vuit cellers de les Denominacions d’Origen Conca de Barberà, Empordà, Montsant i la DOQ Priorat. A través de la seva perspectiva professional, centrada en el disseny de les ampolles i de les etiquetes, els participants van poder viure una experiència sensorial completa.
També hi van prendre part representants dels cellers que van explicar la filosofia empresarial, el perquè d'utilitzar etiquetes singulars i les característiques de cadascuna de les referències tastades.

«Beure i Veure» va ser el primer tast d'aquestes característiques dins #Safrània365, i agafa el testimoni dels tastos que La Conca 5.1 havia coordinat en les dues darreres edicions de Safrània. De cara a l'any vinent es reforçarà aquest model d'activitats relacionades amb els productes agroalimentaris de la Conca de Barberà i de tastos singulars.