L'alcalde de Montblanc fa vaga de fam indefinida

Pep Andreu ho ha anunciat públicament el mateix dia que l'ha començat. La farà el mateix ajuntament i exercirà el càrrec d'alcalde fins que el "cos aguanti".

Montblanc

Moment de la notificació de la decisió
Moment de la notificació de la decisió

L’alcalde de Montblanc Pep Andreu des de dijous 13 de desembre fa vaga de fam indefinida en suport als presos polítics catalans que també fam vaga de fam des de fa catorze dies i per demanar que siguin alliberats i que el Tribunal Constitucional resolgui els seus recursos que fa mes d’un any que els van fer i ni tant sols han estat tractats, impedint recórrer a la justícia internacional.
Pep Andreu ho ha anunciar a la sala de plens de l’Ajuntament de Montblanc acompanyat per Josep Maria Cervera president de l’AMI i de Josep Maria Vila d’Abadal, expresident de l’AMI i amic personal seu. Segons va explicar es una decisió personal molt meditada i comunicada a la família, polítics i amics personals.
El dimecres 12 a mitja nit va menjar els darrers sòlids  i des d’aleshores nomes  pren líquids -li encanten les til.les-. Mentre el cos aguanti ell continuarà exercint les seves funcions d’alcalde però no es descarta que mes endavant per motius de salut hagi de delegar les funcions d’alcalde en el primer tinent alcalde Francesc Benet.
La vaga de fam la fa al mateix ajuntament