Montblanc té un pressupost de 9'7 milions pel 2019

El pressupost es va aprovar amb els vots afavor de l'equip de govern mentre que l'oposicó va votar en contra

Montblanc

Un moment del plenari
Un moment del plenari

El dimecres 12 de desembre el Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per 8 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc) i 5 en contra (CUP, PDeCAT i FIC) el pressupost general del consistori per a l'any 2019.

 

El pressupost que disposarà l'Ajuntament serà de 9.728.315,06 euros, mentre que Aigües de Montblanc tindrà 1.511.800 euros i el Consorci del Museu Arxiu, 97.571 euros.

 

Entre les inversions més destacades per al pròxim any, destaquen la pavimentació del carrer Muralla de Santa Tecla, la millora de camins, la implementació d'un nou pla de mobilitat, la inversió en eficiència energètica i millora de la il·luminació del camp de futbol.

 

Plantilla de personal i relació de llocs de treball

En el mateix plenari, el consistori va aprovar per 9 vots a favor (Agrupament Catalanista de Montblanc i FIC), 2 en contra (CUP) i 2 abstencions (PDeCAT) la plantilla de personal i la relació de llocs de treball per a l'any 2019.

 

En total, l'Ajuntament de Montblanc comptarà amb 66 treballadors fixes, 40 funcionaris, 25 treballadors de termini determinat, 4 càrrecs electes en nòmina i 1 càrrec de confiança.