Montblanc ha vibrat amb l'estrena mundial de "La meva terra" de Howard Blake

El públic ha sabut respondre a la gran qualitat de la cita musical

Montblanc

Montblanc ha vibrat amb l'estrena mundial de "La meva terra" de Howard Blake
Montblanc ha vibrat amb l'estrena mundial de "La meva terra" de Howard Blake | Foto © Marc Lladó Quadrat

L'església de Santa Maria de Montblanc ha quedat petita per tal de poder gaudir d'un concert musical de molt alt nivell, no en va, el temple i la capital de la Conca de Barberà, han pogut gaudir de l'estrena mundial de 'La meva terra', una composició feta per Howard Blake i  interpretada per l'actor Jaume Comas, la formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis.

 

El recital s'ha dividit en dues parts. A la primera part, s'han interpretat dues cançons catalanes i una versió per a quartet de corda de la banda sonora del film 'The Snowman', pel qual Blake va ser nominat l'any 1982 al premi Oscar.

 

A la segona part, s'han interpretat les peces 'A Month In The Country' i 'Flute Quintet', escrites per Blake, i acabarà amb l'estrena mundial de 'La meva terra', amb música del mateix Blake i lletra de Jaume Comas.

 

L'estrena de 'La meva terra', que tracta sobre Catalunya i el 'Procés' ha estat la cloenda d'un concert dedicat a la celebració del vuitantè aniversari de Howard Blake. No hi han faltat la presència d'autoritats i un públic que no ha estalviat emotius aplaudiments.