Santa Coloma ofereix una nova edició del cicle infantil “L’Hivern és viu”

Començarà el proper 17 de febrer i s’allargarà fins al 23 de març

Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma ofereix una nova edició del cicle infantil “L’Hivern és viu”
Santa Coloma ofereix una nova edició del cicle infantil “L’Hivern és viu”

L’Hivern és viu és el títol del cicle infantil que per tercer any consecutiu la vila de Santa Coloma de Queralt oferirà al públic més menut. En aquesta edició, que començarà el proper 17 de febrer i s’allargarà fins al 23 de març, es segueix amb l’objectiu amb el qual nasqué, el de crear un espai dedicat als més petits i petites, tot contribuint al seu desenvolupament personal, social i cultural a través d’una programació d’activitats variada, accessible i de caràcter familiar en els mesos en què el fred atura la diversió i el joc a places i carrers. 

El cicle acull sis propostes, cinc d’aquestes es realitzaran al Castell dels Comtes un dels espais centrals de la vida cultural colomina. La primera d’aquestes serà aquest proper diumenge 17 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Sala Gran del Castell, amb l’espectacle Contes Il·luminats, una proposta molt visual i poètica que reuneix màgia i llum en una sessió d’històries il·lustrades on la imatge esdevé tant important com la narració o la música. 

 

La segona jornada serà el diumenge 24 de febrer dedicada al cinema amb la pel·lícula Small Foot. El ball infantil de disfresses Sal dels mars amb l’animació Xaci Piruli i Gil&Ratataplam amenitzarà el diumenge 3 de març coincidint amb el Carnestoltes.

 

Com a novetats d’aquest 2019, el dissabte 9 de març, es realitzarà el Taller de ceràmica a càrrec de Júlia Sangés del taller l’Obrador, i seguint amb les novetats, el 16 de març l’Estela García oferirà un Taller familiar de Relaxació i Massatges.

 

La tercera edició del cicle infantil L’Hivern és viu finalitzarà el dissabte 23 de març amb la presentació del llibre Un sac d’endevinalles de Rosabel Bofarull. Totes les activitats són gratuïtes excepte el taller de ceràmica (3€/infant) i el de relaxació (5€/família), les inscripcions a aquestes activitats les podeu fer a l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt. Aquest diumenge us esperem per gaudir d’una tarda d’hivern diferent, no hi falteu!