Arcadi Oliveres omple la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma

Santa Coloma de Queralt

L’economista Arcadi Oliveres va omplir la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt dissabte passat en la conferència sobre la crisi actual que va organitzar l’Associació d’Amics de la Capelleta de Sant Magí.

En un acte presentat per la presidenta de l’Associació, Assumpta Sendra, Arcadi Oliveres va fer un recorregut històric per recordar altres crisis, va parlar de l’economia especulativa i va presentar diferents tipus d’especulacions i xifres que mostren les grans desigualtats que hi ha. D’altra banda, Oliveres va ressaltar que un dels problemes més importants del món, però, és la fam, com també ho és l’atur, i va proposar una nova resposta social amb una modalitat diferent de banca, una banca ètica transparent.

Arcadi Oliveres, també a l’Espluga de Francolí
Aquest divendres 4 d’abril també es comptarà a la comarca amb un nou acte en el qual prendrà part Arcadi Oliveres. Serà a l’Espluga de Francolí en l’acte sobre el Procés Constituent que tindrà lloc a les vuit del vespre a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga de Francolí.