Els pobles de la comarca, a punt per celebrar els principals actes de la setmana santa

Comarques

La Conca de Barberà ja està preparada per celebrar els principals actes de la setmana santa, actes tradicionals i carregats de sentiment i devoció entre els quals destaca sempre la processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.

La capital de la comarca, Montblanc, celebra a les vuit del matí de demà divendres el Via Crucis. Pel que fa a la processó, aquesta tindrà lloc a les deu de la nit també de demà.

Pel que fa referència a la resta de municipis de la Conca també tenen a punt la celebració dels actes de la setmana santa. Per citar-ne els principals tenim:

- Barberà de la Conca: que celebrarà a les 9 del Divendres Sant el Via Crucis i la processó a les 20.15 h.

- Blancafort: hi haurà el Via Crucis a les 12 del matí de demà divendres i la Processó serà a les 20.30 h.

- L’Espluga de Francolí: el municipi celebrarà Divendres Sant el Via Crucis a les 9.30 h i la processó tindrà lloc a partir de les 21.15 h.

- Rocafort de Queralt: el Via Crucis de Rocafort es farà a les 11.30h del Divendres Sant i, pel que fa a la processó, aquesta es farà després de la celebració de la passió que té lloc a les 19h.

- Santa Coloma de Queralt: en aquesta localitat la processó del Sant Enterrament serà demà Divendres Sant a les 20.30 h.

- Sarral: que celebrarà a les 22 h del Divendres Sant el Via Curcis i, posteriorment, la Processó.

- Solivella: el municipi celebrarà el Via Crucis a les deu del matí de demà divendres i a les deu de la nit serà quan es farà la Processó del Sant Enterrament.

- Vimbodí i Poblet: celebrarà a les 8 del matí de demà divendres el Via Crucis i, a les deu de la nit, la Processó.