VIII Caminada Popular a Sarral, aquest dijous 1 de maig

Comarques

Aquest proper dijous, dia 1 de maig, se celebrarà a Sarral la VIII edició de la Caminada Popular, una activitat organitzada pel Grup Excursionista Sarralenc.

A dos quarts de vuit del matí es farà la sortida de la caminada, al passeig del VIII Centenari que compta amb dos nivells de dificultat: un itinerari llarg  de 19,3 km, que té un grau de dificultat 4/5 i un desnivell positiu acumulat de 630 m; i un itinerari curt, de 12 km, i amb un grau de dificultat 3/5.

També hi haurà un esmorzar conjunta la Cova del Cano i breu explicació de les balmes del terme a càrrec de l’arqueòleg Antoni Freixas.

Altres activitats programades el mes de maig
Sarral, per altra banda, també compta amb altres activitats programades per aquest mes de maig. Així, diumenge dia 4, a dos quarts d’una del migdia, es farà una conferència sobre “Les coves i balmes sarralenques a la prehistòria”, serà al Centre de la Prehistòria de Sarral, a càrrec dels arqueòlegs Antoni Freixas i Josep Veciana.

També hi ha prevista una Fira d’Intercanvi de Roba i Estris de la Llar del 5 a l’11 de maig a la casa de l’Hospital.

El dia 11 de maig s’inaugurarà la Ruta 3, de l’Anguera, amb una sortida de 9,3 km de recorregut que també comptarà amb un esmorzar popular vora el Salt.

El 17 de maig s’ha programat una nova conferència a la Casa de l’Hospital. En aquest cas serà sobre “La nissaga dels escultors Espinalt de Sarral”, a càrrec de Damià Amorós Albareda, historiador de l’Art.

Pel que fa a l’endemà, 18 de maig, s’inaugurarà una nova ruta, la Ruta 7, el Cogulló. També amb una sortida que constarà d’un recorregut de 15,9 km i un esmorzar popular a la Roca del Cogulló.