Santa Coloma de Queralt prepara una nova edició del Mercat d’Època

Santa Coloma de Queralt

Cartell d'enguany
Cartell d'enguany | Cedida
El proper cap de setmana Santa Coloma celebrarà una nova edició del Mercat d’Època, un mercat ja consolidat a la població que compta amb un ampli programa d’actes.

Ja el divendres dia 16 de maig es farà la presentació de la Jornada de Blats de qualitat panificables a la Coperal i, a la una, la Cloenda d’aquesta a càrrec del Sr. Santiago Berenguer, gerent d’Agropecuària Coperal SCCL.

El dissabte de les 12 del matí a les 9 del vespre es podrà gaudir del 6è Mercat d’Època que comptarà, a més, amb diverses activitats paral·leles. Així, de les 9 fins a les 2 a la Coperal hi haurà diferents actes en honor de Sant Isidre com, per exemple, una concentració de tractors, un esmorzar popular o una exposició de maquinària agrícola. A la tarda, a la plaça de l’Església hi haurà teatre de titelles i l’ofrena a Sant Antoni. També es farà a la sala d’àudio del castell un tast de vins de la varietat trepat del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà.

Pel que fa al diumenge dia 18 de maig, també es podrà gaudir de les diferents parades que conformaran el Mercat d’Època i també hi haurà un esmorzar popular a les 9 del matí a la plaça de l’Església. Durant el matí hi haurà una visita guiada a la Santa Coloma de Queralt del 1717 i, també, als jueus colomins. També durant el matí es farà una trobada de motos, cotxes i microcotxes clàssics. D’altra banda, s’ha organitzat també la XIX Trobada de puntaires. A les 2 a la plaça de l’església hi tindrà lloc el dinar de l’època a base d’escudella de congre i cassola de tros. Tancarà la jornada el ball amb el conjunt Quarz al teatre L’Estrella.