Vilaverd ha millorat l’antic safareig públic

Comarques

Imatge de la inauguració
Imatge de la inauguració | Marc Lladó
El cap de setmana passat, enmig de la Festa Major de Vilaverd, el municipi va inaugurar les millores que s’han dut a terme a l’antic safareig públic.

Així, amb la presència de Josep M. Cruset, vicepresident de la Diputació de Tarragona (ens que ha ajudat en la remodelació), així com el director territorial de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs, i l’alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès, el rector de la parròquia va beneir el nou espai de lleure del municipi.

La millora ha consistit en la substitució de l’antiga teulada de fibrociment i les antigues bigues per una coberta de fusta acabada en teula. També s’han rebaixat les dues parets dels accessos per tal de millorar-ne la visibilitat des de tots els angles i guanyar il·luminació. Així mateix, s’ha rebaixat la paret de la zona dels estenedors, per poder admirar la vista de les muntanyes del coll de Lilla i el riu Francolí. L’obra ha inclòs la renovació de tot el paviment, la instal·lació d’un sistema nou d’il·luminació i d’una electrovàlvula per poder disminuir el consum d’aigua.