Des d’aquest divendres, torna el Correllengua a Vilaverd

Comarques

Cartell de l'edició d'enguany
Cartell de l'edició d'enguany | Cedida
Aquest divendres 18 de juliol torna, per tercer any, la celebració del Correllengua a Vilaverd.

Durant sis dies es realitzaran diferents actes culturals, festius i reivindicatius, el primer dels quals serà aquest divendres a dos quarts de vuit de la tarda, a la plaça Catalunya, amb la presentació del llibre El Falsari a càrrec de l’escriptor Toni Orensanz.

Destaca la celebració el dia 19 de juliol dels 100 anys de la fundació del Sindicat Agrícola de Vilaverd (1914-2014) amb una xerrada a dos quarts de vuit de la tarda al Local Social amb l’historiador Josep Maria Vallès i Martí i l’exposició fotogràfica commemorativa “100 anys de la fundació del Sindicat Agrícola de Vilaverd (1914- 2014), 100 anys per recordar.”

El diumenge serà el torn de la música amb un concert del Cau Musical de Vilaverd amb la coral Al Ritme de Sarral.

El dia 25 de juliol hi ha prevista una nova xerrada, aquesta sobre “Els orígens de Vilaverd (segles XI- XIII)”, a càrrec de Jaume Felip. Serà a dos quarts de vuit de la tarda al local de l’Associació de Veïns de Vilaverd.

I, per acabar, se celebrarà el segon Vermut Popular i Mostra d’Artesania de Vilaverd amb possible actuació musical el diumenge 27 de juliol a les dotze del migdia a la plaça Catalunya de Vilaverd.