El president de la Diputació, Josep Poblet, ofereix el pregó i comença la Festa Major de Sarral

Comarques

Instant del pregó
Instant del pregó | Cedida
El municipi de Sarral ha iniciat ja la seva Festa Major d’aquest estiu 2014. El pregó, a càrrec del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet Tous, va ser un dels primers actes d’aquesta celebració, fet el passat diumenge 20 de juliol. També es va oferir una xerrada sobre “Les coves prehistòriques a la Conca de Barberà”, així com la inauguració de l’exposició de pintura de Ramon Bacardí i l’exposició de fotografies antigues de Sarral al celler de la Cooperativa.

Durant aquesta setmana, també segueixen els actes de la Festa Major, que tindrà el seu plat fort el cap de setmana. Així, aquests dies s’ha programat cinema a la fresca, festes infantils, etc. Ja el dijous, el veïnat de Sarral podrà gaudir de l’humor de Toni Albà amb l’obra Audiència i-real “Hi havia una vegada un rei...”, seguida de la música en viu del grup Rumbes canya.

Quant al cap de setmana, el divendres serà presidit per actes en què la música serà la protagonista. Hi haurà un concert de jazz, concert d’orquestra, sardanes i el ball de nit. També es farà el sopar del jovent seguit de DJ. Ja el dissabte, la jornada començarà amb una cercavila i animació infantil. A la tarda, concert i sessió de ball amb l’Orquestra Europa, que oferirà el ball de nit. El jovent gaudirà del correbars amb la Pat-xaranga, cafè, copa i puro i, tot seguit, disco mòbil i les versions de la Traffic. El diumenge començarà amb un refrescant parc aquàtic a la piscina municipal. També destaca l’espectacle de foc i petards a càrrec dels diables de Pira i el sopar a la fresca i música en viu que clourà la festa.