La Conca 5.1 porta el debat del futur de la Conca de Barberà a Rocafort de Queralt

Comarques

El debat serà el dijous 7 d'agost
El debat serà el dijous 7 d'agost | Cedida
Després de l’arrencada del cicle de debats Visions 5.1 el dia 30 de maig a l’Espluga de Francolí, on es va debatre sobre senyalització turística, del segon debat celebrat a Barberà el dia 14 de juny sobre vi de la Conca i vi català, i del celebrat a Montblanc el dia 4 de juliol sobre agricultura i productes de proximitat, el proper dijous 7 d’agost arriba el quart i últim debat del cicle Visions 5.1 organitzat per La Conca 5.1. Aquest cop el tema a tractar serà el present i el futur de la Conca de Barberà com a comarca.

Els ponents presents seran Joan López, periodista i president Setmana Medieval de Montblanc; Carles Bertran, director Festa del Trepat de Barberà del 2011 al 2013 i president Amics del Castell de Barberà; Valentí Gual, historiador, alcalde de Rocafort de Queralt; Anna Carulla, dinamitzadora turística i cultural de Forès; Josep Amill, president del Consell Comarcal i alcalde Sarral, i Enric Mercadé, membre de diverses associacions de la comarca.

L’acte tindrà lloc al Local Cultural de Rocafort de Queralt i començarà a les deu de la nit. L’acte s’emmarca també dins la Setmana Cultural del municipi.