Pira enceta una nova Setmana del Jovent carregada d’actes

Comarques

Cartell
Cartell | Cedida
El proper dimarts 5 d’agost Pira enceta la seva Setmana del Jovent. Per davant hi ha sis dies dedicats als joves. Sis dies d’activitats de dia i de nit, que de ben segur faran les delícies de veïns i forasters, des dels més petits fins als més grans. La Setmana del Jovent de Pira l’organitzen l’Associació de Joves El Torrentill i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pira.

El primer dia 5 d’agost a les onze del matí a la piscina municipal tindrà lloc el Taller d’estiu organitzat per l’Oficina Jove de la Conca “Aquí hi ha marro”, el mateix dia i al mateix lloc a dos quarts de sis de la tarda l’Associació de joves El Torrentill de Pira oferirà un taller de Pintar samarretes.

El dimecres 6 d’agost a les onze del matí a les portes de la piscina TCC-Honda instal·larà el seu simulador de conducció a la piscina on tothom hi podrà passar per fer-hi algunes pràctiques; a les sis de la tarda a la piscina, Carmelo Beas socorrista de la piscina de Pira oferirà nocions bàsiques de primers auxilis, alguns consells de prevenció i una demostració de socorrisme aquàtic.

Dijous 7 d’agost a les cinc de la tarda el Joc de la Conca: l’Oca arribarà a Pira, petits i grans podran jugar en aquest joc de dimensions gegants inspirat en el tradicional joc de l’Oca i del Trivial; a dos quarts d’onze de la nit, com ja es tradició, torneig de FIFA als baixos del local social.

Divendres a la tarda a la piscina Chillout saludable (nova versió), els joves aprendran, entre d’altres, a fer “mojitos” sense alcohol i a dos quarts de vuit del vespre tradicional Correfonts organitzat pels joves de Pira.

Dissabte a dos quarts de vuit del vespre al local social, conferència “Janet o Janot de Pira, guerriller antiborbònic”, a càrrec de Valentí Gual i Vilà Dr. i professor d’Història Moderna a la UB; a continuació, el jovent de Pira oferirà un sopar. La setmana del Jovent clourà diumenge a la tarda amb els partits de futbol sala “Solters vs. casats i solteres vs. casades”.

L’Associació de Joves El Torrentill vol transmetre les ganes que té de fer poble a través de la Setmana del Jovent 2014, i desitja que sigui del grat de tothom.