Si no vols tenir pana, queda’t a Solivella: Setmana Jove del 6 al 14 d’agost

Comarques

Cartell
Cartell | Cedida
L’Associació de Joves AiAi LuJuvent, en col·laboració amb l’Ajuntament de Solivella, l’Oficina Jove Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut, ens presenta, un any més, el programa de la Setmana Jove de Solivella que serà del 6 al 14 d’agost i que compta amb prop de 15 activitats.

La Setmana Jove comença el 6 d’agost amb un taller de pintar ungles que tindrà lloc a la piscina a les 17.00 h. A les 22.00 h hi haurà cinema a la fresca a la plaça de la Diputació (aquesta activitat també es realitzarà el dijous). El dijous 7 d’agost, per segon any consecutiu, hi haurà una guerra de pintura a les 18.00 h al camp de futbol. Per poder-hi participar, cal tenir mínim 14 anys.

Ja al cap de setmana, tenim un tast de vins a càrrec de Gerida i Succés Vinícola el divendres 8 d’agost a les 20.00 h a la Pista Coberta. Per poder participar en aquesta activitat, cal ser major de 18 anys, inscriure’s entre l’1 i el 6 d’agost i pagar el mòdic preu de 5 €. El dissabte 9 d’agost a les 17.00 h hi haurà una gimcana familiar a la plaça Major. Cal inscriure’s el mateix dia.

El diumenge hi haurà una de les activitats estrella: el concurs de tapes. L’activitat tindrà lloc a les 12.00 h a la Pista Coberta i cal inscriure’s abans del 6 d’agost. Es poden presentar tapes fredes i calentes (les calentes es poden portar cuinades de casa). Les tapes s’hauran d’emplatar allà i es valorarà el producte de proximitat, l’originalitat i la creativitat. Per poder-hi participar, cal inscriure-s’hi abans del 6 d’agost i tenir 14 anys o més. Per a més informació, consulteu les bases a www.solivella.altanet.org. Després del concurs hi haurà un dinar popular amb meló i pernil, pollastre a l’ast, gelat i cafè. Cal inscriure-s’hi fins al 6 d’agost.

El dilluns 11 d’agost a les 23.00 h hi haurà un concurs de Sing Star a la piscina i el dimarts dia 12 es realitzarà el Joc de la Conca “el Puzle” a la sala d’actes de Cal Mateu a les 17.00 h. El Puzle és una competició que consisteix a completar un puzle de 90 peces en menys de 10 minuts. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la comarca i generar un sentiment de pertinença i d’arrelament comarcal.

El dimecres 13 d’agost a les 11.30 h a la piscina hi haurà un taller infantil anomenat “Aquí hi ha marro”, que consta d’un taller de clauers amb càpsules de cafè de tipus “Nespresso” i d’un taller de jardineria en el qual es decorarà una torreta i es plantarà una llavor aprofitant el marro sobrant de les càpsules de cafè. A les 16.00 h hi haurà un concurs de Pro amb berenar a la Societat. Aquesta activitat és per majors de 10 anys i costa 4 €. Calen inscripcions fins el 10 d’agost.

Finalment, el dijous 14 d’agost, abans que comencin els actes de la Festa Major de Solivella, hi haurà el Simulador de Conducció TCC Honda, un aparell que reprodueix el comportament d’una moto i les sensacions de conduir-la. Aquesta activitat, que tindrà lloc a les 17.00 h a la zona esportiva, es realitza amb el suport del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.