Aquest dissabte, 6a edició del Mercat Vell de Conesa

Comarques

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | Cedida
Demà dissabte, dia 2 d’agost, Conesa viurà una nova edició del seu Mercat Vella, un mercat que enguany arriba a la sisena  edició.

El Mercat Vell de Conesa és una activitat que s’ha convertit en un dels referents de les celebracions estiuenques de la Conca de Barberà, i que omple el petit poble de gent i activitats, tant els carrers de dins la muralla com els exteriors.

Al Mercat Vell de Conesa hi trobareu més de seixanta parades on comprar antiguitats, artesania, roba, objectes de segona mà... Però també podreu visitar trenta-nou entrades de cases de Conesa, la majoria molt ben decorades amb exposicions molt diverses. A més, hi trobareu uns espais on s’han reproduït una rellotgeria antiga i un taller de modista, una mostra de taxidèrmia, exposicions de fotografies, de ceràmica de Mary Gumà, de bonsais, de maquetes de trens, d’espantaocells... També podreu fer un tast d’olis o prendre una copa de vi al fresc i agradable espai del minigolf dels allotjaments rurals el Clos. I si hi voleu estar tot el dia, al matí hi haurà l’actuació dels Miquelets de Catalunya i a la tarda podreu gaudir de jocs reciclats per a tots, al migdia tindreu tres llocs per dinar.

I enguany també hi haurà servei d’entrepans per poder esmorzar al Mercat Vell de Conesa.

Si ja hi heu assistit en altres ocasions, podreu comprovar, un cop més, que a Conesa es prenen molt seriosament el Mercat Vell i són capaços any rere any de crear espais nous,  de posar noves i creatives instal·lacions, de buscar i trobar noves activitats!