Aquest dissabte, VI Festa de l’All de Belltall

Comarques

All de Belltall
All de Belltall | Cedida
Aquest dissabte 2 d’agost té lloc a Belltall la VI Festa de l’All de Belltall que organitza conjuntament l’Agrupació de Productors d’All de Belltall i l’Associació de Veïns i Amics de Belltall.

L’Agrupació de Productors ha renovat la Junta i ara la presidenta és Montse Sànchez (del Porxo), que, juntament amb els nous membres de la Junta, han estat treballant amb l’Associació de Veïns i Amics de Belltall en la preparació de la VI Festa de l’All de Belltall.

Aquest any tornarem a gaudir de l’esmorzar popular amb pa torrat, all de Belltall i productes de proximitat de les nostres comarques. La festa començarà cap a les deu amb l’esmorzar. A les onze a la Biblioteca de Belltall, comptarem amb un seminari sobre el conreu del safrà a Catalunya que ha organitza el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. L’acte el presentarà el Sr. Anton Ballvé, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona. Seguidament, parlaran sobre les Iniciatives pel desenvolupament del conreu del safrà a Catalunya el Sr. Joan Cartanyà, AROMIS safrà de la Catalunya interior i el  Sr. Manuel Ramírez i Enric Dalmau, Coop. Safrà de les Garrigues. Després del seminari, els presents podran degustar pa d’all i cava de la nostra comarca.

A disposició ja, la collita del 2014
L’Agrupació de Productors d’All de Belltall posa a disposició dels seus clients la collita del 2014 amb la corresponent etiqueta identificadora que certifica que aquest alls són de Belltall. Els alls es poden adquirir a les diferents cases de Belltall o també a la web de l’Agrupació www.alldebelltall.cat.