Els infants de Vilanova de Prades gaudeixen del taller d’estiu “Aquí hi ha marro de càpsules de cafè”

Comarques

Un instant de l'activitat
Un instant de l'activitat | Cedida
El passat dilluns 4 d’agost Vilanova de Prades va poder gaudir del taller per a infants i joves anomenat “Aquí hi ha marro”.
 
L’activitat és una iniciativa de l’Oficina Jove Conca de Barberà en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova de Prades que consisteix en un taller de clauers amb càpsules de cafè de tipus “Nespresso” i un taller de jardineria en el qual es decorarà una torreta i es plantarà una llavor aprofitant el marro sobrant de les càpsules de cafè. Aquests tallers tenen com a finalitat fomentar el reciclatge i la reutilització, així com realitzar accions que promoguin l’oferta d’activitats als pobles i potenciar les habilitats, la motricitat fina i la creativitat dels infants.
 
Al llarg de l’estiu el taller “Aquí hi ha marro” es durà a terme als 14 municipis que tenen conveni amb l’Oficina Jove. Per ara, ja s’ha realitzat a Rocafort de Queralt, a Montblanc, Vilaverd, Les Piles, l’Espluga de Francolí, Vilanova de Prades, Pira i durant aquestes setmanes es realitzarà a Vallclara, Vimbodí, Solivella, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Barberà de la Conca i Blancafort.