Aquest divendres i dissabte, tornen els Concerts d’Estiu del castell de Barberà de la Conca

Comarques

Castell de Barberà de la Conca
Castell de Barberà de la Conca | Marc Lladó
Els propers 15 i 16 d’agost tindrà lloc al castell de Barberà de la Conca una nova edició dels concerts d’estiu del Castell de Barberà. Aquests concerts estan organitzats pels Amics del Castell, i compten amb el suport de  l’Ajuntament de Barberà de la Conca i els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El primer concert, que es farà el divendres 15 d’agost, a les 22 h, a la capella del castell, anirà a càrrec del pianista Daniel Ligorio, que interpretarà obres de Sergei Rachmaninov, Alexander Scriabin, Frederic Mompou i George Gershwin.

El segon concert, que es farà el dissabte 16 d’agost, a les 22 h, a la capella del castell, anirà a càrrec del tenor líric Jordi Cortada Passola, acompanyat al piano per Manuel Ruiz Segarra, que interpretaran obres d’Eduard Toldrà, Rafael Martínez Valls, Pablo Sorozábal, Enric Morera, Francesco Paolo Tosti i Giacomo Puccini, entre d’altres.

Les entrades als concerts costen 5 € (3 € per als socis dels Amics del Castell) i es poden adquirir de manera anticipada a l’Ajuntament de Barberà de la Conca o el mateix dia del concert.

En acabar els concerts es podrà degustar una copa de cava de la Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca.