Ja ha començat la setmana de la Joventut de Barberà de la Conca

Comarques

Cartell de la Setmana Jove de Barberà de la Conca
Cartell de la Setmana Jove de Barberà de la Conca | Cedida
El passat dilluns 11 d’agost va començar la penúltima setmana de la joventut de la Conca de Barberà que se celebra al municipi de Barberà de la Conca de l’11 al 22 d’agost.

La setmana jove l’organitza conjuntament l’Associació de Joves de Barberà de la Conca, l’Ajuntament i l’Oficina Jove Conca de Barberà, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal i la Comissió de Festes de Barberà de la Conca.

La setmana ha començat amb un taller de grafits que es realitzava tots els matins fins aquest dimecres. Aquesta activitat ja es va fer l’any 2013 i va donar molts bons resultats.

El dijous 14 d’agost arriba el Simulador de Conducció TCC Honda, un aparell que reprodueix el comportament d’una moto i les sensacions de conduir-la. Aquesta activitat, que tindrà lloc a les 11.30 h davant la Marinada, es realitza amb el suport del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.

El divendres 15 d’agost hi haurà un taller de perruqueria i maquillatge que tindrà lloc al local social d’11h a 13h. La primera setmana acabarà el diumenge 17 d’agost amb el primer triatló popular del poble que serà de 09h a 11h i se sortirà de la Marinada.

El dilluns 18 d’agost a les 11.30h a la Marinada es realitzarà un taller anomenat “Aquí hi ha marro” que consisteix en un taller de clauers amb càpsules de cafè de tipus “Nespresso” i un taller de jardineria en el qual es decorarà una torreta i es plantarà una llavor aprofitant el marro sobrant de les càpsules de cafè. A les sis de la tarda els joves han organitzat una gimcana infantil que començarà al Castell.

El dia 19 hi haurà un torneig de Play Station amb el joc “Fifa” que tindrà lloc a les 19h a la sala del vídeo.

El dimecres 20 d’agost a les 17h a la Marinada tindrà lloc el joc de la Conca “el Puzle”, una iniciativa de l’Oficina Jove i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà que consisteix a completar, per equips, un puzle de 90 peces en menys de 10 minuts. Al vespre hi haurà el Chillout Night començarà a les 22h i acabarà a les 24h. El Chillout tindrà lloc a la piscina municipal i comptarà amb begudes saludables sense alcohol.

El dijous 21 la Comissió de Festes ha preparat inflables a la piscina durant tot el dia i a la tarda hi haurà Cinema a la Fresca a la sala del teatre. Això serà a les 22.30h.

El divendres hi haurà un correbars, una iniciativa popular que sortirà de la Marinada a les 20.00h. Finalment, a les 12 de la nit a la pista poliesportiva tindrà lloc la Nit Jove amb Discomòbil i la Loca Histéria, un grup de versions amb ritme, humor, diversió, interacció i originalitat a càrrec de 8 peculiars i entranyables personatges.